Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Συνέλευση Τετάρτης 29/06/2011

1. Αποτίμηση της εκδήλωσης με την κα Νεγρεπόντη.

Διαπιστώθηκε ότι η επιλογή ώρας, ημέρας και χορηγού ήταν προβληματικές καθώς είχαν ως αποτέλεσμα να μην έχουμε γεμάτη την αίθουσα. Συμφωνήθηκε ότι στην επόμενη εκδήλωση θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην επιλογή της ώρας και της ημέρας και να έχουμε μια καλύτερη διαπραγμάτευση με το χορηγό επικοινωνίας για την καλύτερη διαφήμιση της εκδήλωσης.

2. Ομιλία του Μίκη στην Νάουσα

Τα τρία μέλη της Σπίθας (Μαρία, Παύλος, Στέλιος) που πήγαν την Κυριακή στην Νάουσα μας ενημέρωσαν για το κλίμα, τη προσέλευση του κόσμου και για το αντικείμενο της ομιλίας.

3. Επόμενη Δράση

Αποφασίστηκε τη Παρασκευή 8/7/2011 (ώρα έναρξης 20:00) να στήσουμε τραπεζάκι στην παραλία (απέναντι από τη Δωδώνη) για τη συλλογή υπογραφών και τη προώθηση των μπλουζών.

4. Προαιρετική Ενίσχυση του Ταμείου

Αποφασίστηκε κάθε φορά να υπάρχει ενίσχυση του ταμείου από όσους το επιθυμούν, έτσι ώστε να μπορούν να μαζευτούν κάποια χρήματα τα οποία θα μας επιτρέψουν να καλύψουμε τα έξοδα των επόμενων εκδηλώσεων.

5. Επόμενη εκδήλωση - ομιλία

Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου στην Παραλία της Καβάλας (μπροστά από τα ΚΤΕΛ), πιθανός ομιλητής ο Νότης Μαριάς (οικονομολόγος στο πανεπιστήμιο της Κρήτης) θα γίνουν οι επαφές και σε επόμενη συνέλευση θα καθοριστούν οι λεπτομέρειες.

6. Ομιλία της κας Νεγρεπόντη

Έχει αποσταλεί στα τοπικά μέσα ενημέρωσης η ομιλία της κας Νεγρεπόντη σε έντυπη μορφή για να την αξιοποιήσουν κατά το δοκούν.

7. Επαφή με τη νέα οργανωτική επιτροπή της Αθήνας

Ο στόχος είναι και οι υπόλοιπες Σπίθες να ξεκινήσουν τη συλλογή υπογραφών, για αυτό και θα πιέσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση.

8. Επόμενη Συνέλευση

Τη Δευτέρα 4/7/11 στο Καφέ - Μπαρ "Μετά τις 10" στις 20:00
Θέματα που θα μας απασχολήσουν : Οργανωτικό, Δράση Παρασκευής, Εκδήλωση - Ομιλία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου