Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Συνέλευση Δευτέρας 04/07/2011

1. Δράση για τη συλλογή υπογραφών.

Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί συλλογή υπογραφών για το γνωστό κείμενο "'Εχω αντίρρηση..." στην παραλία απέναντι από τη Δωδώνη τη Παρασκευή 8/7/2011 και ώρα 20:00. Ταυτοχρόνως θα γίνει διανομή ενημερωτικού υλικού για το τι είναι η Σπίθα, για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και πώληση των μακό που αναγράφουν το αντίστοιχο κείμενο. Η παρουσία όλων μας κρίνεται αναγκαία.

2. Επικοινωνία με την ιδιαιτέρα του Μίκη την κα Κολοβού.

Αποφασίστηκε να αποσταλούν τα νέα στοιχεία επικοινωνίας της Σπίθας Καβάλας & Ν. Περάμου προς την κα Κολοβού, η οποία θα τα προωθήσει και στις υπόλοιπες Σπίθες (Θα το διεκπεραιώσει ο Στέλιος)
Επίσης αποφασίστηκε να αποσταλεί κείμενο με τις προτάσεις - δράσεις της Σπίθας Καβάλας (όπως π.χ. η συλλογή υπογραφών για το " Έχω αντίρρηση για τη δανειακή σύμβαση...", οι οποίες θα ζητηθούν να αποκτήσουν πανελλαδική εμβέλεια. Τη σύνταξη του κειμένου ανέλαβε η Ανθή και η Στέλλα, το κείμενο θα αποσταλεί στην κα Κολοβού, αφού εγκριθεί από τους Σπιθίτες στην επόμενη συνέλευση.

3. Αποστολή του Ερωτηματολογίου προς τα μέλη της Σπίθας

4. Χορηγός Επικοινωνίας για τις νέες εκδηλώσεις.

Αποφασίστηκε να εξετάζετε κάθε φορά αν είναι σκόπιμο και συμφέρον να έχουμε χορηγό επικοινωνίας σε κάθε νέα εκδήλωση που θα πραγματοποιούμε και σίγουρα η επιλογή του αν θα γίνεται να προέρχεται από απόφαση της συνέλευσης.

5. Ανακοινώσεις άλλων Σπιθών.

Θα αναρτώνται στο forum της Σπίθας Καβάλας οι ανακοινώσεις των άλλων Σπιθών ("Εισερχόμενα από άλλες Σπίθες").
Είναι απαραίτητο να γίνετε μέλη του forum για να μπορεί να υπάρξει ολοκληρωμένη επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών.
Η διεύθυνση του forum είναι : http://spithakav.dyndns.org/index.php

6. Δράσεις προς τους τοπικούς βουλευτές.

Αποφασίστηκε να συζητηθεί στην επόμενη συνέλευση δράσεις που μπορούμε να αναλάβουμε προς τους τοπικούς βουλευτές και οι οποίες θα αποτελέσουν μοχλό πίεσης προς αυτούς. Οι ιδέες όλων μας θα πρέπει να κατατεθούν στην επόμενη συνέλευση.

7. Επόμενη Εκδήλωση.

Ο Στέλιος Βουδούρης μας μετέφερε ότι ο κος Μαριάς είναι θετικός στο να παραβρεθεί στην Καβάλα και να είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος Ιουλίου. Στις επόμενες μέρες ελπίζουμε να έχουμε την οριστικοποίηση της αποδοχής της πρόσκλησης από τον ίδιο.

8. Επόμενη Συνέλευση.

Η επόμενη συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11/7/2011 στο Καφέ -Μπαρ "Μετά τις 10", με κύρια θέματα τις θέσεις της Σπίθας Καβάλας για το Πανελλήνιο Συνέδριο, την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου και την επόμενη εκδήλωση με πιθανότερο καλεσμένο τον κο Μαριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου