Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Συνέλευση Τρίτης 26/07/2011

Στην συνέλευση της Τρίτης συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής :

1. Σχετικά με την ομιλία του Κου Μαριά

Αποφασίστηκε η ομιλία του κου Μαριά να μετατεθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου. Θα ενημερωθείτε εγκαίρως για την ακριβή ημερομηνία, αφού επικοινωνήσει ο Στέλιος Βουδούρης με τον κ. Μαριά και οριστικοποιηθεί η ημερομηνία. Οι λόγοι που μας οδήγησαν στην μετακίνηση της ημερομηνίας είναι δυο. Ο πρώτος είναι η καλοκαιρινή ραστώνη με μεγάλη πιθανότητα να μην μαζευτεί ικανοποιητικός κόσμος και ο δεύτερος λόγος είναι ότι θα πρέπει να περιμένουμε να γνωστοποιηθούν οι όροι της νέας δανειακής σύμβασης (109δις), έτσι ώστε ο κόσμος να μάθει τι καινούργιο τον περιμένει.

2. Επόμενη Τακτική Συνέλευση

Η ανάπαυλα χρειάζεται ακόμα και για τους ενεργούς πολίτες για αυτό αποφασίστηκε η επόμενη συνέλευση να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22/8/2011 και ώρα 20:00, στο Καφέ - Μπαρ "Μετά τις 10", έτσι ώστε να υπάρχει το απαραίτητο διάστημα για να γεμίζουν οι μπαταρίες και να επανέλθουμε δριμύτεροι στον αγώνα.


3. Οργανωτικό για τη Σπίθα μας

Στην επόμενη συνέλευση θα υπάρξει συζήτηση σχετικά με τις δράσεις της τοπικής σπίθας και αν θα επεκταθούν οι δράσεις μας και σε τοπικά προβλήματα του νομού. Επίσης θα συζητηθεί αν θα πρέπει να δημιουργηθούν υποομάδες που θα ασχολούνται με διάφορα θέματα για τη διατύπωση θέσεων και δράσεων.

4. Δράση για την Νέα Δανειακή Σύμβαση

Αποφασίστηκε να επικοινωνήσει η Ανθή με την κα Νεγρεπόντη και εφ' όσον συμφωνήσει να συντάξει ένα κειμένο που θα αφορά την νέα δανειακή σύμβαση και το οποίο στην συνέχεια να δημοσιευτεί σε τοπικές εφημερίδες.

5. Δράση για Ελληνικά Προϊόντα

Αποφασίστηκε να συνταχθεί μια λίστα με όλα τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές εταιρείες, διότι με την επιλογή - αγορά τους θα στηρίξουμε έμπρακτα την Ελληνική οικονομία, δηλ. εμάς τους ίδιους. Αυτό γίνεται πιο επιτακτικό ιδίως τώρα που οι πολιτικοί μας στηρίζουν μόνο τις τράπεζες και τους δανειστές μας. Αυτή η λίστα θα συνταχθεί σε συνεργασία με την τοπική ένωση καταναλωτών Ν. Καβάλας. Η δράση θα ξεκινήσει από αρχές Σεπτέμβρη, όσοι γνωρίζετε κάποια Ελληνικά προϊόντα μπορείτε να τα σημειώνετε έτσι ώστε να τα προσθέσουμε στην λίστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου