Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Συνέλευση Δευτέρας 20-6-2011

1. Ενημερώθηκαν τα μέλη για την συνδιάσκεψη από την Άννα Αλεξοπούλου και τον Στέλιο Βουδούρη αντιπροσώπων μας στην Συνδιάσκεψη. Το Πανελλήνιο συνέδριο ορίσθηκε για τον Σεπτέμβριο και πέραν τον τοποθετήσεων και της κατάθεσης των προτάσεων από τις Σπίθες δεν ψηφίστηκε τίποτα κατά τη διάρκεια του διημέρου.

2. Αποφασίστηκε από τα παρόντα μέλη της Σπίθας μέσα στο καλοκαίρι να δημιουργηθούν μικρές ομάδες οι οποίες θα κάνουν μια πρώτη διαμόρφωση ιδεών επάνω σε οργανωτικά και ιδεολογικά θέματα τα οποία θα ζυμωθούν μέσα στην Σπίθα, έτσι ώστε να κατεβούν ως προτάσεις μας στο συνέδριο.

3. Αποφασίστηκε να αποσταλεί το κείμενο για τη συλλογή υπογραφών και στις υπόλοιπες σπίθες, έτσι ώστε η συλλογή να αποκτήσει πανελλαδικό χαρακτήρα και να πετύχει τον αρχικό στόχο τους ενός εκατομμυρίου υπογραφών.

4. Κανονίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ομιλία της Πέμπτης (πρέπει να δώσουμε όλοι το παρών), όπως αφισοκολλήσεις, συνέντευξη τύπου, και φαγητό στον Φλοίσβο μετά την ομιλία για όλους τους σπιθίτες και την κα Νεγρεπόντη.

5. Από τις 17:30 την Πέμπτη θα είμαστε έξω από τον Απόλλωνα για τη Συλλογή υπογραφών για τα εξώδικα και το κείμενο της άρνησης για τη δανειακή σύμβαση. Η βοήθεια όλων είναι ευπρόσδεκτη και απαραίτητη.

6. Αποφασίστηκε να γίνει κείμενο το μεσοπρόθεσμο (σύνοψη των κύριων σημείων) και να μοιραστεί τους Καβαλιώτες.

7. Η επόμενη συνέλευση ορίσθηκε για την Τετάρτη 29/6/2011 στο "Μετά τις 10" στις 19:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου